08/27/2017- 08/26/2022 JSC «Almaty Technological University»
Position: teacher of the department «Safety and quality of food products»
09/01/2022-present LLP «International University of Engineering and Technology»
Position: lecturer of the department «Technique and technology of food production»
2009 - 2013 Almaty technological university. 050727-Technology of food products.
2015 - 2017 Almaty technological university. 6M073200- Standardization and certification (by industry).
2018 - 2021 Almaty technological university. 6D073500-Food safety.
Initiative SRW: Research, analysis of safety and quality and traceability systems in animal raw materials
1 |
«Тұшпараны тұтынуда туындайтын қауіпсіздік қатерлерін бағалау» |
Печатный |
ІІІ Халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференция «Membership in the WTO: Prospects of Scientific Researches and International Technology Market»,17-19 қазан, 2018 жыл, Иордания, Амман қ. – Б.250-253. |
2 |
«Совершенствование системы управления безопасностью мясных продуктов» |
Печатный |
Халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференция «Тағам, жеңіл өнеркәсіптері мен қонақжайлылық индустриясының инновациялық дамуы», 25-26 қазан, 2018 жыл, АТУ, ҚР, Алматы қ. – Б.18-19. |
3 |
«HACCP жүйесі енгізілген ет және ет өнімдерін өндіретін кәсіпорындарда жартылай ысталған шұжық өнімдерінің сапасын зерттеу» |
Печатный |
Алматы технологиялық университетінің Хабаршысы, ҚР, Алматы қ. №1(122), 2019ж. – Б.16-20. |
4 |
«Исследование безопасности полукопченых колбасных изделий по микробиологическим показателям». |
Печатный |
Семей қаласының Шәкәрім атындағы Мемлекеттік университетінің хабаршысы, ҚР, Семей қ. №2 (86), 2019ж. – Б.60-63. |
5 |
«Methods of quality system in the production of semi-smoked sausage» |
Печатный |
Халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференция «Тағам, жеңіл өнеркәсіптері мен қонақжайлылық индустриясының инновациялық дамуы», 24-25 қазан, 2019 жыл, АТУ, ҚР, Алматы қ. – Б.104-105 |
6 |
«Управление качеством и безопасностью пищевой промышленности» |
Печатный |
VХалықаралық ғылыми-тәжірибелік конференция «Наука и образование в современном мире: Вызовы XXI века», 10-12 желтоқсан 2020 жыл. ҚР, Нұр-Сұлтан. -Б.32-33 |
7 |
«Международные стандарты качества и безопасности пищевых продуктов для казахстанских производителей» |
Печатный |
VII InternationalScientific-Practical Conference "Innovation Management andTechnology in the Era of Globalization", 8-10 қаңтар, 2020 жыл. Лондон, Ұлыбритания. – Б. 285-287 |
8 |
«Analysis of technological risks in the production of semi-smoked sausages» |
Печатный |
Механика және технологиялар ғылыми журнал «М.Х. Дулати атындағы Тараз Өңірлік Университеті», №3, 2020, ҚР, Тараз қ. - Б. 118-123 |