Main Teachers Dzhumabekova Gulzira

Dzhumabekova Gulzira


Lecturer
The Department of «Technique and technology of food production»

Master of technical sciences


Professional experience

08/27/2017- 08/26/2022 JSC «Almaty Technological University»

Position: teacher of the department «Safety and quality of food products»

09/01/2022-present LLP «International University of Engineering and Technology»

Position: lecturer of the department «Technique and technology of food production»

Education

2009 - 2013 Almaty technological university. 050727-Technology of food products.

2015 - 2017 Almaty technological university. 6M073200- Standardization and certification (by industry).

2018 - 2021 Almaty technological university. 6D073500-Food safety.

Scientific interests

Initiative SRW: Research, analysis of safety and quality and traceability systems in animal raw materials



Publications

1

«Тұшпараны тұтынуда туындайтын қауіпсіздік қатерлерін бағалау»

Печатный

ІІІ Халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференция «Membership in the WTO: Prospects of Scientific Researches and International Technology Market»,17-19 қазан, 2018 жыл, Иордания, Амман қ. – Б.250-253.

2

«Совершенствование системы управления безопасностью мясных продуктов»

Печатный

Халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференция «Тағам, жеңіл өнеркәсіптері мен қонақжайлылық индустриясының инновациялық дамуы», 25-26 қазан, 2018 жыл, АТУ, ҚР, Алматы қ. – Б.18-19.

3

«HACCP жүйесі  енгізілген  ет  және ет өнімдерін өндіретін кәсіпорындарда жартылай ысталған шұжық өнімдерінің сапасын зерттеу»

Печатный

Алматы технологиялық университетінің Хабаршысы, ҚР, Алматы қ. №1(122), 2019ж. – Б.16-20.

4

«Исследование безопасности полукопченых колбасных изделий по микробиологическим показателям».

Печатный

Семей қаласының Шәкәрім атындағы Мемлекеттік университетінің хабаршысы, ҚР, Семей қ. №2 (86), 2019ж. – Б.60-63.

5

«Methods of quality system in the production of semi-smoked sausage»

Печатный

Халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференция «Тағам, жеңіл өнеркәсіптері мен қонақжайлылық индустриясының инновациялық дамуы», 24-25 қазан, 2019 жыл, АТУ, ҚР, Алматы қ. – Б.104-105

6

«Управление качеством и безопасностью пищевой промышленности»

Печатный

VХалықаралық ғылыми-тәжірибелік конференция «Наука и образование в современном мире: Вызовы XXI века», 10-12 желтоқсан 2020 жыл. ҚР, Нұр-Сұлтан. -Б.32-33

7

«Международные стандарты качества и безопасности пищевых продуктов для казахстанских производителей»

Печатный

VII InternationalScientific-Practical Conference "Innovation Management andTechnology in the Era of Globalization", 8-10 қаңтар, 2020 жыл. Лондон, Ұлыбритания. – Б. 285-287

8

«Analysis of technological risks in the production of semi-smoked sausages»

Печатный

Механика және технологиялар ғылыми журнал «М.Х. Дулати атындағы  Тараз Өңірлік Университеті», №3, 2020, ҚР, Тараз қ. - Б. 118-123

Disciplines taught


Timetable of classes

Opening lessons